Verplaatsen van kanalen is voortaan mogelijk

Product update 2024.01.24

Wil je een kanaal (inclusief alle momenten) verplaatsen naar een ander project? Dat kan voortaan! Hiervoor hebben we de functie ‘Kanaal verplaatsen’ aan het zijvenster toegevoegd. Die maakt het mogelijk om een kanaal naar een ander project te verplaatsen. Dat kan naar een project binnen hetzelfde plan zijn, of naar een project in een ander plan. Bij het verplaatsen van het kanaal worden alle momenten mee verplaatst, inclusief alle data (zoals bestanden, discussies, briefings, taken, …) die aan het kanaal hangen.

Klik op een kanaal, klik rechtsboven op de 3 puntjes en kies ‘Verplaats kanaal en alle momenten’

 

Laatste update: 5 februari 2024