Archiveren van kanalen is voortaan mogelijk

Product update 2023.12.18

Komt het vaak voor dat je tijdelijke kanalen inzet binnen een project? Dat je bepaalde kanalen tijdelijk wil verbergen om je planning overzichtelijk te houden? Dan had je tot nu toe enkel de optie om een kanaal definitief te verwijderen. Daar hebben we de functie ‘Kanaal archiveren’ aan toegevoegd. Die maakt een kanaal tijdelijk onzichtbaar in de planning. 

Hieronder toon ik even de verschillende stappen om een kanaal te archiveren en weer actief te zetten.

Klik op een kanaal, klik rechtsboven op de 3 puntjes en kies ‘Archiveer kanaal’.
Het gearchiveerde kanaal is nu tijdelijk onzichtbaar in de planning.
Wil je het gearchiveerde kanaal weer zichtbaar maken in de planning? Klik onder ‘Toon/Verberg’ op ‘Gearchiveerde kanalen’.
Het gearchiveerde kanaal is nu weer zichtbaar in de planning met de vermelding ‘Gearchiveerd’.
Het gearchiveerde kanaal weer activeren? Klik op het kanaal, klik rechtsboven op de 3 puntjes en kies ‘Activeer kanaal’.
Laatste update: 17 januari 2024