Zo wijzig je de profielinstellingen

Goede profielinstellingen zijn een leuke basis voor professioneel gebruik van Husky. Klik rechtsboven even op je naam en kies vervolgens voor 'Mijn Profiel'. In het hoofdscherm 'Mijn info' vind je de velden waar je je naam, je taalinstellingen, je e-mail en je wachtwoord kan wijzigen. Maar het is ook de plaats waar je een foto of avatar van jezelf toevoegt, dat is leuker werken dan de standaard instellingen die de eerste letter van je voornaam en naam gebruikt voor je avatar.

Bij bedrijfsinfo verander je de bedrijfsinformatie. Bij e-mail voorkeuren kan je bepalen wanneer je een notificatie of e-mail alert krijgt: telkens iemand een taak aan je geeft, telkens iemand een discussie opstart en/of telkens wij een product update (nieuwe features) uitvoeren.

Laatste update: 28 februari 2019