Zo archiveer en verwijder je projecten

Het projectoverzicht houd je best ... overzichtelijk. Dat betekent dat afgelopen projecten best gearchiveerd worden. Maar ook dat verkeerd opgezette of niet-meer-nodige projecten ook best verwijderd worden. Beide functies vind je rechts op de projectlijn in het projectoverzicht achter de 3 verticale bolletjes.

Een project verwijderen betekent dat alle informatie definitief verwijderd wordt. Denk dus twee keer na voor je deze actie uitvoert. Een project archiveren betekent dat alle projectinfo behouden blijft, maar dat het verplaatst wordt naar het archief. Je kunt het dan op elk moment terug bekijken, je kunt nog steeds aanvullingen of correcties doen vanuit het archief, je kan het terug activeren of je kan het kopiëren als je de projectinfo terug wil klaarzetten in een nieuw project. Het archief vindt je onder 'Filter' in het projectoverzicht.

Je moet eerst een project archiveren vooraleer je die kan verwijderen. Veiligheidsmaatregel …

Laatste update: 28 februari 2019