Timetracking (Toggl)

De Chrome extensie Toggl Button laat je toe om Husky taken als titels te gebruiken bij time tracking met Toggl. Wanneer je een project in Toggl aangemaakt hebt die dezelfde naam heeft van de project van de taak, wordt het ook automatisch toegevoegd.

Het is heel eenvoudig.

Zodra je de Chrome extensie toegevoegd hebt, en een account aangemaakt hebt in Toggl, kan je de gespendeerde tijd bijhouden van Husky-taken. In de takenlijst, worden kleine Toggl iconen toegevoegd bij iedere taak. En je kan ook een start/stop actie zien in de zijbalk van iedere taak.

Hoe Toggle Button gebruiken

Best lees je het goede Help-artikel van Toggl zelf (EN)

Chrome extensie configureren voor gebruik met Husky

De Chrome-instellingen bereik je door te klikken op de knop en daarna het tandwiel te kiezen.

Wat je kan doen is een filter toepassen op de applicaties waar je Toggl wil laten verschijnen.

Laatste update: 20 januari 2019