Gebruikersrollen veranderen

Er zijn 3 niveaus om je gebruikers te beheren:

  • Account: toegang tot alle plannen
  • Plan: toegang tot bepaalde plannen
  • Project: toegang tot bepaalde projecten

Account-niveau

Beheerder > Bewerker
Beheerder > Lezer

Verwijder de gebruiker op account-niveau, ga naar het plan en nodig de gebruiker daar uit. Herhaal voor ieder plan waar het nodig is.

 

Bewerker > Beheerder
Lezer > Beheerder

Verwijder de gebruiker op het plan-niveau, herhaal voor ieder plan en voeg uiteindelijk als lid to op account-niveau.

Als je de Administrator van de account wil wijzigen, moet je Support contacteren (via chat of e-mail)

Plan-niveau

Beweker > Lezer
Lezer > Bewerker

Klik op de drie stippen van het plan op het plankaartje om planleden te beheren. Gebruik de dropdown om de gebruikersrol te wijzigen.

Als je de rol wil wijzigen van een lezer naar een bewerker, zorg dan dat je abonnement nog minstens één vrije plaats over heeft of upgrade je abonnement.

   

 

Bewerker/Lezer > Projectbewerker/projectlezer

Klik op de drie stippen van het plan op het plankaartje om planleden te beheren. Verwijder de gebruiker door op X te klikken. Nodig de gebruikers uit op ieder project.

 

Project-niveau

Projectbewerker > Projectlezer
Projectlezer > Projectbewerker

Navigeer naar het project. Op de overzichtspagina heb je een onderdeel met Externe leden. Gebruik de dropdown om de gebruikersrol te veranderen.

Projectbewerker/Projectlezer > Bewerker/Lezer

Verwijder eerst de gebruiker op ieder project. Klik daarna op de drie stippen van het plan op het plankaartje om planleden te beheren. Nodig de gebruiker uit op het plan.

Laatste update: 1 maart 2019