Gebruiker verwijderen

Heeft iemand het bedrijf verlaten of is hij niet meer betrokken in de Husky-projecten? Contacteer de Administrator van je account: hij heeft toegang tot alle plannen en kan gebruikers verwijderen op niveau van account, plan of project.

Wanneer je een gebruiker verwijdert, worden zijn gerelateerde activiteiten niet verwijderd. En het logboek blijft intact, zodat je weet wat er eerder gebeurde. Controleer ook of je de verantwoordelijkheid van projecten, taken, … moet overdragen.

Contacteer Support als je enkel het e-mailadres wil wijzigen, bijvoorbeeld als iemand anders alles moet overnemen.

Laatste update: 30 januari 2019