Proofing

Bestanden goedkeuren met Proofing

Bestanden heen en weer mailen? Correcties doorgeven moeilijk? Niet als je bestanden gemakkelijk online in je marketingplanner kan nakijken en goedkeuren.

PDF's en afbeeldingen

Bekijk PDF's en afbeeldingen online in je browser zonder de nood om te downloaden. Onnodig om heen en weer te mailen.

Notities = discussies

Duid correcties aan en geef opmerkingen. Notities worden automatisch discussies. Zo kan je ze één voor één afronden.

Bestanden goedkeuren

Geef de status van het bestand in en weet welke bestanden goedgekeurd zijn en waar nog aan gewerkt moet worden.

Laatste update: 23 mei 2020