Wat is een project?

Een project is een verzameling taken, communicatiemomenten, budget, resultaten, notities, bestanden en discussies.

Enkele voorbeelden van marketingprojecten:

• Event
  • Nieuwsbrief
  • Website
  • Verpakking
  • Corporate identity

Sommige mensen werken graag met een aantal grote doorlopende projecten, anderen werken liever met veel kleine projecten die een duidelijk doel en afgelijnde doorlooptijd hebben. Dat hangt af van jou en je marketingorganisatie. Je kan ook de combinatie maken.

Voor meer informatie over het organiseren van marketingprojecten, lees dit 'Aan de slag'-artikel.

Je kan projecten op 2 manieren bekijken: als een lijst en als een tijdslijn.

• De standaardweergave is de Lijst, alfabetisch gesorteerd, eerst op projectgroepen en daarna op de projecten binnen een projectgroep.
  • Bij Aanpassing weergave (die je kan bereiken via de Filter-knop), kan je kiezen om alle projecten op een Tijdslijn te zien.

Alle instellingen kunnen bereikt worden door te klikken op Filters in de rechterbovenhoek.