Project archiveren of verwijderen

Je hebt een project afgewerkt. Goed gedaan!

Nadat je de status van het project veranderd hebt naar Afgewerkt, kan je het project archiveren door te klikken op de drie stippen en te kiezen voor 'Project archiveren'.

Als je een project archiveert, verdwijnt het uit je gezichtsveld, maar is het niet volledig verdwenen. Je kan het later opnieuw bekijken. Ook de verwante budgetinformatie en facturen zijn niet verdwenen.

Je kan daarna het project opnieuw activeren, wanneer je de lijst gearchiveerde projecten consulteert.

Een project verwijderen is wel definitief. Let dus op als je een project verwijdert, want je verwijdert meteen ook alle verwante taken, kanalen, momenten, bestanden, discussies enzovoort. Er is evenmin een 'ongedaan maken'-knop.

Laatste update: 1 maart 2019