Plan verwijderen of archiveren

Enkel Administrators en Beheerders kunnen een plan archiveren of verwijderen. Je moet eerst een plan archiveren vooraleer je het kan verwijderen.

Bij het archiveren verkleint het plan en komt het onderaan de lijst op Alle plannen. Niemand heeft nog toegang tot een gearchiveerd plan, maar je kan het plan gemakkelijk opnieuw reactiveren.

Klik op de prullenbak om het plan ook effectief te verwijderen. Let op: wanneer je een plan verwijdert, is dat permanent. Er is geen Undo-knop. Het zal al je verwante projecten, kanalen, momenten, taken, kosten, KPI's, notities, bestanden en discussies meteen verwijderen.

Laatste update: 13 maart 2019