Plan verwijderen of archiveren

Enkel Administrators en Beheerders kunnen een plan archiveren of verwijderen.

De veilige optie is om een plan te archiveren. Dit verkleint het plan en zet het onderaan de lijst op Alle plannen. Niemand heeft nog toegang tot een gearchiveerd plan, maar je kan het plan gemakkelijk opnieuw reactiveren.

Let op: wanneer je een plan verwijdert, is dat permanent. Er is geen Undo-knop. Het zal al je verwante projecten, taken, kanalen, momenten, kosten, KPI's, notities, bestanden en discussies meteen verwijderen.

Je moet een plan eerst archiveren vooraleer je het kan verwijderen. Veiligheidsmaatregel …

Laatste update: 19 januari 2019