Upgraden en downgraden

Je kan upgraden wanneer je wenst. We maken een factuur voor de extra gebruikers die je nodig hebt tot de vernieuwingsdatum. We houden daarbij rekening met de prijszetting die op dat moment geldt.

Als je wil downgraden, dan wordt dit effectief vanaf het moment dat je je abonnement moet vernieuwen.

Abonnementen zijn afhankelijk van het aantal gebruikers, niet van de gebruikers zelf. Dat betekent dat je gebruikers kan verwijderen, toevoegen of van rol veranderen zolang je maar binnen de limiet van je plan blijft.

Laatste update: 17 juni 2019