Zo upgrade je het proefabonnement

Zo: je free trial periode zit er op. We hopen van harte dat Husky de planningtool is die je zoekt en dat de gebruikerstips van de afgelopen 30 dagen je hebben geholpen om van je proefperiode een succes te maken.

Staat je marketingplan klaar in Husky? En ben je overtuigd van onze marketingplanner? Dan is dit het moment om je abonnement te activeren zodat je helemaal aan de slag kan. Klik in het overzichtsscherm op 'Abonnement upgraden' en volg de scherminstructies. Welkom aan boord! :-)

Laatste update: 19 juni 2019